Workshop

De kracht van Aly Grelling is dat zij een veelzijdige kunstenares is die gebruikt maakt van autonome kunst binnen de disciplines schilderen, grafiek en fotografie.

Thema’s in haar vaak monumentale werk zijn het menselijk lichaam en de menselijke oerkrachten en -driften. Kruisbestuivingen tussen de verschillende disciplines resulteren regelmatig in nieuw werk, nieuwe ideeën, nieuwe uitvoeringen. Hetgeen wat het werk van Aly Grelling zo bijzonder maakt, is het bijzondere kleurgebruik en de gemengde technieken. Dit zorgt er al snel voor dat het werk een aardse uitstraling heeft.

Workshop maken van sieraden

Naast schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, fotoseries, grafiek en sieraden, geeft Aly Grelling ook nog workshops. Waar het in de workshop sieraden maken om gaat spreekt vanzelf, namelijk sieraden maken! De workshop bestaat uit het maken van een eigen ondergrond met acrylverf. Er wordt onder andere aandacht besteed aan hoe u kleuren moeten mengen. En ook op welke manier u de meest fantastische kleuren/afbeeldingen kunt maken. Nadat elke deelnemer klaar is met zijn of haar werk, en de sieraden de kans krijgen te drogen, wordt er gezellig bijgepraat. Dit onder het genot van een drankje en een lekkernij.

In deze workshop draait het om een leuke activiteit met vriendinnen of vrienden. Het kan natuurlijk ook een onderdeel van een vrijgezellenfeest zijn. Heeft u zelf een groep van minimaal zes personen? Dan kan de workshop in mijn atelier plaatsvinden, maar ook bij u thuis.

Contact

Wilt u meer weten over mijn werk of heeft u vragen over een van mijn workshops, neem dan contact met mij op. U kunt telefonisch contact met mij opnemen of een e-mail versturen voor een afspraak.

Aly Grelling

Aly Grelling