Openatelier

Mijn naam is Aly Grellings, een kunstenares gevestigd te Utrecht. Ik ben een veelzijdige kunstenares. Ik maak tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Regelmatig stel ik de deuren open voor bezoek. U kunt dan vrijblijvend een kijkje komen nemen in mijn atelier. Tijdens een openatelier krijgt u de kans om een blik te werpen in mijn werkruimte. Ik vind het leuk om mensen de kans te geven om mijn kunst op een ongedwongen manier te kunnen beleven en bewonderen. Ik hoop dat mijn kunst u raakt en dat u geïnspireerd raakt.

Bijzondere kunstwerken

Mijn verscheidenheid aan vaardigheden resulteert regelmatig in nieuw werk, nieuwe ideeën en nieuwe uitvoeringen. Hierdoor ontstaan vaak heel bijzondere kunstwerken met een bepaalde gelaagdheid. Ik haal mijn inspiratie vaak uit de natuur, waar ik de ‘’circle of life’’ duidelijk zichtbaar is. Mijn kunstwerken hebben vaak een aardse uitstraling. Een nieuw leven betekent uiteindelijk een onvermijdelijke dood. Dit gegeven speelt een grote rol als inspiratiebron bij mijn kunstwerken. In veel van mijn kunstwerken is het menselijk lichaam en de menselijke oerkrachten en –driften een terugkerend thema.

Openatelier bijwonen?

Hou mijn website in de gaten als u graag naar mijn openatelier wilt of meld u aan voor mijn nieuwsbrief. Op deze manier blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de organisatie van een openatelier of expositie.

Contact

Wilt u meer weten over mijn werk of een persoonlijke afspraak maken? Neem dan contact met mij op. U kunt telefonisch contact met mij opnemen of een email versturen voor een afspraak. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Aly Grelling

Aly Grelling