Kunstmarkten en exposities

Mijn naam is Aly Grelling, welkom op mijn website. Op deze website vindt u meer informatie over mijzelf, over mijn kunstwerken en houd ik u op de hoogte van toekomstige kunstmarkten en exposities waar ik aan zal deelnemen.

Mijn veelzijdigheid resulteert in bijzondere kunstwerken

Ik ben een zeer veelzijdige kunstenares. Ik maak tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Daarnaast maak ik ook ontwerpen en design in opdracht. Ik heb bijvoorbeeld een manshoge, opblaasbare stoel ontworpen, genaamd ‘The Tongue’. Ik vind het leuk om mijzelf keer op keer weer te verbazen en daarom beperk ik mij niet tot één ding. Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In haal de inspiratie voor mijn kunstwerken vaak uit de natuur, waarin ik de ‘’circle of life’’ duidelijk herken. Een nieuw leven betekent uiteindelijk een onvermijdelijke dood.

Kunstmarkt of expositie bijwonen

Wilt u mij graag bezoeken tijdens een kunstmarkt of expositie? Houdt deze website goed in de gaten of meld u aan voor mijn nieuwsbrief. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van mijn deelname aan verschillende kunstmarkten en exposities en daardoor mist u niets.

Contact

Heeft u vragen, interesse in één van mijn kunstwerken of wilt u graag een persoonlijke afspraak maken in mijn atelier? Neem dan telefonisch contact met mij op of verstuur mij een mail. U vindt mijn contactgegevens op mijn website op de contactpagina. Ik bekijk en bespreek graag met u de mogelijkheden.

Aly Grelling

Aly Grelling