Kunstenaarscollectief Ateliers OpDreef

Mijn naam is Aly Grelling, een veelzijdige kunstenares gevestigd in Utrecht. Kunstenaarscollectief Ateliers OpDreef is een samenwerkingsverband voor kunstenaars, waar ik aan deelneem. Samen organiseren wij regelmatig exposities en openateliers. Op deze website houd ik u op de hoogte van deze verschillende exposities en openateliers die wij organiseren. Daarnaast vindt u op deze website meer informatie over mijzelf en kunt u mijn verschillende werken bekijken.

Ik haal mijn inspiratie uit de ‘’circle of life’’

Ik maak tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Daarnaast maak ik ook ontwerpen en design in opdracht. Ik haal de inspiratie voor mijn kunstwerken vaak uit de natuur, waarin ik de ‘’circle of life’’ duidelijk herken. Een nieuw leven betekent uiteindelijk een onvermijdelijke dood. Dit gegeven speelt een grote rol als inspiratiebron bij mijn kunstwerken. In veel van mijn kunstwerken is het menselijk lichaam en de menselijke oerkrachten- en driften een terugkerend thema.

Openatelier of expositie bijwonen

Houd deze website goed in de gaten voor openateliers en exposities van Kunstenaarscollectief Ateliers OpDreef. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief, op deze manier bent u altijd op de hoogte van nieuwtjes en mist u niets.

Contact

Wilt u meer weten over mijn werk of heeft u vragen over wat ik beeldend voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Graag bekijk en bespreek ik samen met u de mogelijkheden in mijn atelier. U contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens:

e-mail: aly@alygrelling.nl
tel.: 0031 – (0) 6 – 24231171
fax: 0031 – (0) 84 – 7110736

Aly Grelling

Aly Grelling