Kunst in Utrecht

Bent u op zoek naar bijzondere kunst in Utrecht? Mijn naam is Aly Grelling, een kunstenares gevestigd te Utrecht. Ik maak tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Regelmatig zijn er exposities van mijn werk in Utrecht en omgeving. Op deze website vindt u een overzicht van mijn werk en vindt u informatie over exposities.

Circle of life

Ik laat mij graag inspireren door de natuur, waar ik de “circle of life’ in herken. Een nieuw leven betekent uiteindelijk een onvermijdelijke dood. Wat zou een leven zijn zonder dit gegeven. Zonder angsten, zonder groei, zonder onontkoombaar einde? Zoals het eind van een traject inhoudt dat het ergens een begin heeft gezien, blijkt dat na elk einde een nieuw idee, een nieuw gevoel, een nieuwe weg onafwendbaar tot ontwikkeling komt. Dit gegeven inspireert mij en vormt de basis voor mijn ideeën.  

Kunst in opdracht

Sommige plekken vragen om heel specifieke kunst. Door mijn veelzijdige karakter, ben ik in staat om een kunstwerk te ontwerpen volledig op uw wensen. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Bekijk mijn kunst

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Bekijk mijn kunst in Utrecht tijdens een expositie of bezoek mijn atelier. Wanneer u een uitnodiging wenst te ontvangen voor een expositie, meld u dan aan voor mijn nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houd ik u op de hoogte van nieuwtjes en data van exposities.

Contact

Wilt u meer weten over mijn werk of heeft u vragen over wat ik beeldend voor u kan betekenen, neem dan contact met mij op. U kunt telefonisch contact met mij opnemen of een e-mail versturen voor een afspraak.

Aly Grelling

Aly Grelling