Expositie in Utrecht

Aly Grelling maakt kunst binnen de disciplines schilderen, grafiek en fotografie. Op deze website vindt u meer informatie over Aly Grelling, haar verschillende werken en vindt u tevens data van eerdere en toekomstige exposities in Utrecht en omgeving.

Alles komt tot leven en alles sterft

Het menselijk lichaam en de menselijke oerkrachten- en driften zijn veel voorkomende thema’s in haar werk. Aly Grelling reist erg veel en laat zich inspireren door de natuur. In de natuur wordt zij geïnspireerd door de “circle of life’: alles komt tot leven en alles sterft. Haar fascinatie voor leven en dood zorgen keer op keer weer voor nieuw werk, nieuwe ideeën en nieuwe uitvoeringen met een aardse uitstraling. Zij creëert bijzondere kunst, met een bepaalde gelaagdheid.

Een expositie bijwonen?

Bent u benieuwd naar het werk van Aly Grelling en zou u graag een expositie willen bijwonen? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van alle interessante nieuwtjes en ontvangt u een uitnodiging wanneer er een expositie plaatsvindt in Utrecht en omgeving. Op deze manier bent u altijd op de hoogte en mist u niets omtrent Aly Grelling.

Contact

Wilt u meer weten over mijn werk, maar staan er nog geen exposities gepland? U kunt altijd een afspraak maken om het atelier te bezoeken. Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden:

e-mail: aly@alygrelling.nl
tel.: 0031 – (0) 6 – 24231171
fax: 0031 – (0) 84 – 7110736

Aly Grelling

Aly Grelling