Expositie van schilderijen bijwonen

Mijn naam is Aly Grelling, ik heet u graag welkom op mijn website. Op deze website vindt u een overzicht van mijn werk en informatie over toekomstige exposities. Ik hoop dat u geniet van de kunstwerken op mijn website en dat u hierdoor geïnspireerd raakt om bijvoorbeeld een keer een expositie van mijn schilderijen bij te wonen.  

Mijn veelzijdigheid resulteert in bijzondere kunstwerken

Ik ben een zeer veelzijdige kunstenares; naast schilderijen maak ik ook tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries en grafiek. Mijn veelzijdigheid resulteert regelmatig in nieuw werk, nieuwe ideeën en nieuwe uitvoeringen. Ik vind het leuk om in mijn kunstwerk een bepaalde gelaagdheid aan te brengen en mensen te fascineren, ik word hierdoor vaak geïnspireerd door de ‘’circle of life’’: alles komt tot leven en alles sterft.

Expositie bijwonen

Regelmatig vindt er een expositie plaats van mijn schilderijen in Utrecht en omgeving. Bent u erg enthousiast en geïnspireerd geraakt door mijn kunstwerken en wilt u graag een expositie bijwonen van mijn schilderijen? Hou deze website dan goed in de gaten of meld u aan voor mijn nieuwsbrief. Via mijn nieuwsbrief bent u als eerste op de hoogte van verschillende exposities en mist u niets.

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over mijn werk of heeft u vragen over wat ik beeldend voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Graag bekijk en bespreek ik graag samen met u de mogelijkheden. U kunt contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens:

e-mail: aly@alygrelling.nl
tel.: 0031 – (0) 6 – 24231171
fax: 0031 – (0) 84 – 7110736

Aly Grelling

Aly Grelling