Atelier in Utrecht

Aly Grelling is een veelzijdige kunstenares, haar atelier is gevestigd te Utrecht. Zij maakt kunst binnen de disciplines schilderen, grafiek en fotografie. Het menselijk lichaam en de menselijke oerkrachten en-driften zijn veel voorkomende thema’s in haar werk. Op deze website vindt u informatie over Aly Grelling, de verschillende werken die zij heeft gemaakt en wordt u op de hoogte gehouden van verschillende exposities.

Alles komt tot leven en alles sterft

Aly Grelling haalt haar inspiratie uit de natuur, waar de “circle of life’’ duidelijke zichtbaar is. Alles komt tot leven en alles sterft, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor weer nieuw leven. Deze kijk op leven en de dood, is kenmerkend voor de werken van Aly Grelling. Deze kijk op leven en dood zorgt voor terugkerende thema’s in haar werken van het menselijk lichaam en de menselijke oerkrachten en driften. Door het bijzondere kleurgebruik en de gemengde technieken, hebben haar werken vaak een aardse uitstraling.

Werk in opdracht

Aly Grelling maakt tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Daarnaast werkt Aly Grelling ook regelmatig in opdracht. Zo ontwierp zij een manshoge, opblaasbare stoel, genaamd ‘The Tongue’. Ook ontwierp zij o.a. handgrepen en touwgeleiders voor een internationale rubberboten fabrikant.

Nieuwsbrief

Wordt u graag op de hoogte gehouden van het werk van Aly Grelling en haar verschillende exposities? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Aly Grelling door een mail te sturen naar aly@alygrelling.nl  Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van al het nieuws rondom deze kunstenares.

Contact

Wilt u graag meer informatie, een kunstwerk bestellen of een afspraak maken om haar atelier in Utrecht te bezoeken? U kunt telefonisch contact met haar opnemen of haar een e-mail versturen. U vindt deze gegevens op de contactpagina.

Aly Grelling

Aly Grelling