Kunstmarkten en exposities

Mijn naam is Aly Grelling, welkom op mijn website. Op deze website vind je meer informatie over mijzelf, over mijn kunstwerken en houd ik je op de hoogte van workshops en lezingen die ik geef en van toekomstige kunstmarkten en exposities waar ik aan zal deelnemen.

Mijn veelzijdigheid resulteert in bijzondere kunstwerken

Ik ben een veelzijdig kunstenares. Ik maak tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen, fotoseries, schilderijen en grafiek. Daarnaast maak ik ook ontwerpen en design in opdracht. Ik heb bijvoorbeeld een manshoge, opblaasbare stoel ontworpen, genaamd ‘The Tongue’. Ik vind het leuk om mijzelf keer op keer weer te verbazen en daarom beperk ik mij niet tot één ding, maar vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Inspiratie voor mijn kunstwerken komt vaak uit de natuur, waarin ik de ‘’circle of life’’ duidelijk herken.
In mijn werken komt dit thema herhaaldelijk terug.

Kunstmarkt of expositie bijwonen

Wil je mij bezoeken tijdens een kunstmarkt of expositie? Hou dan deze website goed in de gaten of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.
(Klik op: NIEUWS om je op te geven) Tevens heb ik 2 Facebook accounts onder de naam Aly Grelling. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van mijn deelname aan verschillende kunstmarkten en exposities en weet je direct wanneer er weer workshops en lezingen door mij worden gegeven.

Contact

Heb je vragen, interesse in één van mijn kunstwerken of wil je informatie over het laten maken van een muurschildering, schilderij op doek of een andere opdracht? Of wil je graag een persoonlijke afspraak maken in mijn atelier? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een mail. Je vindt mijn contactgegevens op mijn website; op de contactpagina. Persoonlijk contact vind ik belangrijk en Ik bespreek graag met je welke mogelijkheden er zijn.

Aly Grelling

Aly Grelling